Gratis inschrijven

Het team

Irmgard Mienis – Praktijkeigenaar en mondhygiënist

In 1984 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de ACTA en heb in de eerste 10 jaar veel algemene praktijkervaring opgedaan met alle kanten van het beroep.

Sinds 1994 werk ik in de vrije vestiging in onze eigen praktijk, waarbij ik gespecialiseerd ben in het behandelen van uitgebreide tandvleeszorg en het zolang mogelijk, op gezonde manier behouden van het gebit. Ik hou van het persoonlijke contact wat ik met de patiënten heb. Naast de patiëntenbehandeling heb ik leidinggevende en management taken.

Ik behandel patiënten op donderdag en vrijdag. Verder ben ik op afwisselende dagen aanwezig.

 

Hedwig de Waardt – Tandarts

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de opleiding tandheelkunde op het ACTA ( Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam) en in 2005 bij Praktijk de Hoef aan het werk gegaan. Mijn interesse ligt bij het mooier maken van het gebit en bij het leveren van goede tandheelkundige zorg.

Ik behandel patiënten op maandag, dinsdag en donderdag.

Bignummer: 89061354002

 

Lucia Krimp – Mondhygiënist

In 1984 ben ik afgestudeerd aan de ACTA. Vanaf die tijd ben ik in verschillende praktijken werkzaam geweest en vanaf 2001 werk ik bij Praktijk de Hoef. Ik vind het heel leuk om mensen te helpen hun mondgezondheid te verbeteren door ze de juiste kennis en vaardigheden bij te brengen

Vaak zijn heel blij als ze geen last meer hebben van hun tandvlees en een mooi gebit hebben. Daar doe ik het voor. Ik ben ook lid van de Nederlandse Vereniging voor Bio-Energetische Tandheelkunde.

Ik behandel patiënten  op maandag en dinsdag.

 

 

 

Tara – Mondhygiënist

Sinds augustus 2012 ben ik werkzaam bij Praktijk de Hoef als mondhygiënist. Ik heb het hier erg naar mijn zin, mede door mijn gezellige collega’s en vriendelijke patiënten.

Ik behandel patiënten op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

 

 

 

 

Mon Soralekkitti – Mondhygiënist

In 2013 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste. Ik heb mijn ervaring opgedaan bij verschillende praktijken. De behandeling van patiënten tandvleesproblemen hebben mijn bijzondere aandacht sinds mei 2017 ben ik bij praktijk de Hoef werkzaam.

Ik behandel patiënten op maandag en dinsdag.

 

 

 

 

 

Astrid van der Beek – Officemanager

Sinds september 2006 ben ik werkzaam bij Praktijk de Hoef als officemanager. Voor mij is mijn werk een uitdaging om iedere dag iets nieuws te leren, en dit aan anderen over te dragen. Wat ik leuk vind om in mijn vrije tijd te doen is samen met mijn gezin te koken of heerlijk uit eten te gaan, vakantie vieren, lezen en op de computer te werken.

Ik ben er op maandag, woensdag en donderdag of vrijdag.

 

 

 

 

Lydia Feenstra – Tandartsassistente en receptioniste

Ik ben in 1998 afgestudeerd aan de opleiding voor Tandartsassistente en ben hier werkzaam sinds september 2008. Het leuke aan mijn beroep vind ik de afwisseling van de tandheelkundige behandelingen en dat je van een slecht gebit en mooie stralende glimlach kan maken.

Ik ben er op maandag, dinsdag en donderdag en vrijdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Duane van Minde- Tandarts

Sinds medio 2018 ben ik werkzaam bij praktijk De Hoef.  Mijn interesse ligt bij de algemene tandheelkunde. Vanwege mijn ervaring vanuit de kindertandheelkunde werk ik graag met kinderen en vind het belangrijk dat zowel ouders als kinderen bewust zijn van het belang van een goede mondhygiëne. De goede tandheelkundige zorg die we hier hebben neem ik graag mee naar het buitenland waar ik meewerk aan ontwikkelingswerk projecten.
Ik sta graag voor u klaar om u de meest optimale zorg te bieden die bij u past.

Ik behandel patiënten op de dinsdag en vrijdag.

BIGnummer: 49925943202

 

Ynke Baltussen – Tandarts

Afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).

Ik behandel patiënten op woensdag en donderdag.

Bignummer: 09928230402

 

Ingrid de Jaeger – Receptioniste

Vanaf december 2017 werk ik, mede dankzij de leuke collega’s, met veel plezier bij praktijk de Hoef als balie assistente.

Vooral de verschillende werkzaamheden en de omgang met patiënten maken mijn werk leuk en iedere dag weer anders.

Ik ben er op maandag, dinsdag en donderdag.

 

 

 

Anouk Lise Potters – Tandartsassistente

Ik ben er op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Winke Scharringa – Mondhygiënist

Ik ben er op woensdag.

 

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als patiënt?

Neem contact op