Gratis inschrijven

Het team

Irmgard Mienis – Praktijkeigenaar en mondhygiënist

In 1984 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de ACTA en heb in de eerste 10 jaar veel algemene praktijkervaring opgedaan met alle kanten van het beroep.

Sinds 1994 werk ik in de vrije vestiging in onze eigen praktijk, waarbij ik gespecialiseerd ben in het behandelen van uitgebreide tandvleeszorg en het zolang mogelijk, op gezonde manier behouden van het gebit. Ik hou van het persoonlijke contact wat ik met de patiënten heb. Naast de patiëntenbehandeling heb ik leidinggevende en management taken.

Ik behandel patiënten op donderdag en vrijdag.

 

Hedwig de Waardt – Tandarts

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de opleiding tandheelkunde op het ACTA ( Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam) en in 2005 bij

Praktijk de Hoef aan het werk gegaan. Mijn interesse ligt bij het mooier maken van het gebit en bij het leveren van goede tandheelkundige zorg.

Ik behandel patiënten op maandag, dinsdag en donderdag.

 

Lucia Krimp – Mondhygiënist

In 1984 ben ik afgestudeerd aan de ACTA. Vanaf die tijd ben ik in verschillende praktijken werkzaam geweest en vanaf 2001 werk ik bij Praktijk de Hoef. Ik vind het heel leuk om mensen te helpen hun mondgezondheid te verbeteren door ze de juiste kennis en vaardigheden bij te brengen. Vaak zijn mensen heel blij als ze geen last meer hebben van hun tandvlees en een mooi gebit hebben. Daar doe ik het voor. Ik ben ook lid van de Nederlandse Vereniging voor Bio-Energetische Tandheelkunde.

Ik behandel patiënten  op maandag, dinsdag en donderdag.

 

Tara – Mondhygiënist

Sinds augustus 2012 ben ik werkzaam bij Praktijk de Hoef als mondhygiënist. Ik heb het hier erg naar mijn zin, mede door mijn gezellige collega’s en vriendelijke patiënten.

Ik behandel patiënten op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

 

Vaneza Geremias Paulo – Mondhygiënist

Nadat ik de opleiding tandartsassistente heb afgerond ben ik Mondzorgkunde gaan studeren aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen in een algemene tandartspraktijk, een verpleeghuis en heb ik mijn afstudeerstage bij de parodontologie praktijk gevolgd. In de periode van februari tot mei 2015  heb ik stage gelopen bij de Hoef tandarts en mondhygiënistpraktijk, waar ik sinds augustus 2017 het team ben komen  versterken. Een persoonlijke benadering en een professionele behandeling zijn kenmerkend voor mijn werkwijze.

Ik behandel patiënten  op woensdag, donderdagmiddag en -avond.

 

Mon Soralekkitti – Mondhygiënist

In 2013 ben ik afgestudeerd als mondhygïeniste. Ik heb mijn ervaring opgedaan bij verschillende praktijken. De behandeling van patïenten met tandvleesproblemen hebben mijn bijzondere aandacht. Sinds 2017 ben ik bij Praktijk de Hoef werkzaam.

Ik behandel patiënten op maandag, dinsdag en vrijdag.

 

 

Astrid van der Beek – Officemanager

Sinds september 2006 ben ik werkzaam bij Praktijk de Hoef als officemanager. Voor mij is mijn werk een uitdaging om iedere dag iets nieuws te leren, en dit aan anderen over te dragen. Wat ik leuk vind om in mijn vrije tijd te doen is samen met mijn gezin te koken of heerlijk uit eten te gaan, vakantie vieren, lezen en op de computer te werken.

Ik werk op maandag, dinsdag, woensdagmiddag en vrijdag.

 

Lydia Feenstra – Tandartsassistente

Ik ben in 1998 afgestudeerd aan de opleiding voor Tandartsassistente en ben hier werkzaam sinds september 2008. Het leuke aan mijn beroep vind ik de afwisseling van de tandheelkundige behandelingen en dat je van een slecht gebit en mooie stralende glimlach kan maken.

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag.

 

 

Marian Neut – Tandartsassistente 

Ik ben Marjan. Ik ben sinds 1990 werkzaam als tandarts assistente. Bij praktijk de Hoef sinds 1 februari 2017. Met heel veel plezier geniet ik van de band en het vertrouwen die ik in de loop der jaren met patiënten heb opgebouwd. Mijn werkzaamheden zijn gevarieerd, aan de stoel, bij de balie, het maken van afdrukken, maar ook geniet ik van een gezellig praatje zo nu en dan.

Ik werk op dinsdag en vrijdag.

 

Sandra van der Weijden – Balieassistente

Sinds februari 2015 ben ik werkzaam bij Praktijk de Hoef als balieassistente. Ik vind dat ik in een leuk en gezellig team terecht ben gekomen en ga elke dag met plezier naar mijn werk.

Ik ben er op woensdag, donderdag en vrijdag.

 

 

Duane

Sinds medio 2018 ben ik werkzaam bij praktijk De Hoef.  Mijn interesse ligt bij de algemene tandheelkunde. Vanwege mijn ervaring vanuit de kindertandheelkunde werk ik graag met kinderen en vind het belangrijk dat zowel ouders als kinderen bewust zijn van het belang van een goede mondhygiene. De goede tandheelkundige zorg die we hier hebben neem ik graag mee naar het buitenland waar ik meewerk aan ontwikkelingswerk projecten.
Ik sta graag voor u klaar om u de meest optimale zorg te bieden die bij u past.

Ik behandel patiënten op de dinsdag.

 

Ingrid de Jaeger – Balieassistente

Vanaf december 2017 werk ik, mede dankzij de leuke collega’s, met veel plezier bij praktijk de Hoef als balie assistente.

Vooral de verschillende werkzaamheden en de omgang met patiënten maken mijn werk leuk en iedere dag weer anders.

Ik ben er op maandag en  dinsdag.

 

Mirella Zeneli – Tandarts- en balieassistente

 


Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als patiënt?

Neem contact op