Gratis inschrijven

Behandelingen

Onze tandartsen zijn vertrouwd met de nieuwste tandheelkundige technieken voor het restaureren van het gebit. Het gezonder, maar zeker ook mooier maken van uw gebit is één van de specialiteiten van onze tandartsen.

Een wit en stralend en wit gebit. Wie wil dat niet? Wij kunnen uw gebit verfraaien d.m.v. bleken, facings, witte vullingen of kronen. Vraag naar de mogelijkheden aan een van onze tandartsen.

Ook is onze tandarts de juiste persoon om u door te sturen naar een orthodontist, parodontoloog, kaakchirurg of een van onze mondhygiënisten.

Onze mondhygiënisten staan klaar om u te helpen uw mondgezondheid te verbeteren hetgeen effect heeft op u gehele lichaam.

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Onze mondhygiënisten hebben allemaal een HBO opleiding gevolgd en zijn uitstekend in staat u te begeleiden en te behandelen. Zij volgen de laatste ontwikkelingen en gaan regelmatig naar congressen, cursussen of workshops.

U wordt dus niet behandeld door een preventiemedewerker * zoals in sommige praktijken het geval is, maar uitsluitend door een goed opgeleide en gekwalificeerde mondhygiënist. U bent in goede handen!

Ook kunt U bij ons een afspraak maken indien u een tandarts elders heeft. Wij rapporteren onze werkzaamheden naar uw eigen tandarts.

*Een preventiemedewerker is een tandartsassistente die een aanvullende cursus van een of meerdere dagen heeft gevolgd.

Op de website van het Ivoren Kruis kunt u folders lezen en meer informatie vinden over behandelingen door tandarts of mondhygiënist. Ook kunt u veel informatie vinden op de website www.allesoverhetgebit.nl


Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als patiënt?

Neem contact op